Man bör använda samma termometer hela tiden för bytar men till en annan mitt i koagulationen för den andra termometern är ju inte uppvärmd och då kan det bli fel vid temperaturmätningen!
För att undersökningen skulle bli bättre hade jag inte särat på äggulan och äggvitan för då kanske inte äggvitan skulle hamna på bottnen och bli bränd 😓och inte haft plattan på den högsta värmen för det blir för hastigt och ägget bränn! Jag skulle även inte ha en elektrisk termometer för jag litar mer på de "orginella".
Ett exempel på hur man vet exakt vilken grad äggvitan koagulerar: svår fråga men med lite bättre utrustning för termometern osv krånglade lite och så skulle man gjort det mer exakt så kanske det hade funkat bättre!
Ett exempel på hur man vet exakt vilken grad äggvitan koagulerar: svår fråga men med lite bättre utrustning för termometern osv krånglade lite och så skulle man gjort det mer exakt så kanske det hade funkat bättre!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar